لوگو تهویه نوین logo-tahvienovinلوگو تهویه نوین logo-tahvienovintahvienovin-logo-4tahvienovin-logo-4
  • تهویه نوین ایرانیان
  • محصولات
    • چیلر
      • چیلر سفارشی
      • چیلر صنعتی
      • چیلر آب خنک
        • CoolWave
        • Midea
      • چیلر هوا خنک
        • اسکرال ماژولار (مدولار)
          • مدولار Cool Wave
          • MIDEA
        • اسکرو
      • چیلر فری کولینگ
    • مینی چیلر
      • مینی چیلر خانگی
      • مینی چیلر صنعتی
    • فن کویل
      • فن کویل سقفی توکار
        • Cool Wave
        • Midea
      • فن کویل کاستی
        • کاستی 4طرفه
          • Cool Wave
          • Midea
        • کاستی 1طرفه
          • Cool Wave
          • MIDEA
      • فن کوئل دیواری
        • Cool Wave
        • MIDEA
      • فن کویل زمینی
        • Cool Wave
        • MIDEA
      • فن کوئل داکتی(کانالی)
        • Cool Wave
        • Midea
    • داکت اسپلیت
      • داکت اسپلیت معمولی
        • Cool Wave
        • Midea
        • RHEEM
        • لنکس | Lennox
      • داکت اسپلیت اینورتر
        • Cool Wave
        • MIDEA
    • سیستم VRF
      • MIDEA
    • برج خنک‌ کننده صنعتی و خانگی
    • روف تاپ
    • هواساز
      • پکیج اتاق عمل
    • پکیج مخابراتی
    • کولر تابلو برق
  • مقالات
    • اخبار
    • آموزش
      • فیلم
  • لیست قیمت
  • پرسش و پاسخ
    • پرسش و پاسخ چیلر
    • پرسش و پاسخ مینی چیلر
    • پرسش و پاسخ فن کویل
    • پرسش و پاسخ داکت اسپلیت
    • پرسش و پاسخ VRF
    • پرسش و پاسخ برج خنک کننده
    • پرسش و پاسخ روف تاب
    • پرسش و پاسخ هواساز
    • پرسش و پاسخ پکیج مخابراتی
    • پرسش و پاسخ کولر تابلو برق
  • درخواست نمایندگی
  • گواهینامه‌ها و استاندارد‌ها
    • گواهینامه‌های ایزو و CE
    • گواهی انجمن تامین کنندگان
    • گواهی‌های ثبت علامت
    • پروانه کسب و بهره برداری
  • درباره ما
    • مشاوره فروش
    • رزومه
    • تماس با ما
    • خدمات
      • خدمات پس از فروش
      • مهندسی و مشاوره
    • گالری تصاویر پروژه ها
    • گالری تصاویر محصولات
    • انتقادات و پیشنهادات

سوالات متداول داکت اسپلیت

  • صفحه نخست
  • دسته بندی نشده
  • سوالات متداول داکت اسپلیت
2021-03-03
موضوعات
  • دسته بندی نشده
برچسب ها
سوالات متداول داکت اسپلیت

سوالات متداول داکت اسپلیت

تامین گرمایش در داکت اسپلیت ها به دو صورت کویل آب گرم و هیت پمپ می باشد.
کارکرد ساده‌ای دارد ، هزینه خرید آن نسبت به چیلر و مینی چیلر کمتر است ، طول عمر مناسبی دارد ، برای هر واحد مسکونی به صورت مستقل قابل نصب می باشد و هزینه های برق آن به صورت مستقل محاسبه می گردد که از چیلر که به عنوان یک سیستم مرکزی می باشد و به صورت اشتراکی از آن استفاده می شود از این منظر بسیار مناسبتر است.
امکان تنظیم دما در هر بخش از واحد به صورت مجزا وجود ندارد و در صورت نصب غیرکارشناسی صدای یونیت داخلی که در واحد مسکونی نصب می شود زیاد می باشد همچنین مصرف برق نسبتاً بالایی دارد.
نحوه کارکرد هر دو دستگاه یکسان است اما یونیت داخلی دستگاه داکت اسپلیت در زیر سقف نصب می شود و به وسیله کانال های تهویه هوای مطبوع را به فضاهای تهویه شونده انتقال می دهد ولی کولرهای گازی معمولی که اصطلاحاً به آن اسپیلت می‌گویند فقط محیطی که دستگاه در آن قرار دارد را تهویه می کند.
داکت اسپلیت اینورتر زیرا زمانی که دمای محیط به دمای تعیین شده برای محیط برسد کمپرسور در دور پایین تری کار می کند و در نتیجه تعداد روشن و خاموش شدن کمپرسور با این روش کاهش پیدا می‌کند، بیشترین مقدار مصرف برق هنگام روشن یا خاموش شدن کمپرسور می‌باشد و این عمل باعث مصرف بهینه انرژی می گردد.
رایج ترین روش تامین گرمایش در سیستم داکت اسپلیت ها استفاده از کویل آب گرم است که از نظر مصرف برق نیز بهترین روش می باشد و باعث می شود در مصرف برق صرفه‌جویی گردد . در زمستان آب گرم که توسط موتورخانه یا پکیج گرمایشی تامین شده است با ورود به کویل آب گرم و حرکت هوا بر روی این کویل هوای گرم مورد نیاز تامین گردد.
گرمایش از طریق کمپرسور دستگاه داکت اسپلیت می باشد و علاوه بر مصرف برق بسیار زیاد ظرفیت گرمایش کمتری نسبت به ظرفیت سرمایش دستگاه داکت اسپلیت دارد و ممکن است در سرمای زیر صفر در زمستان موجب یخ زدگی کندانسور گردد.
جهت نصب داکت اسپلیت و اجرای لوله مسی و کانال دستگاه با بخش فنی شرکت تهویه نوین ایرانیان تماس حاصل فرمایید تا پس از بازدید از پروژه و بررسی نقشه های آن برآورد اولیه اجرای لوله مسی و کانال های تهویه را به شما ارائه دهند.
ظرفیت دستگاه به پارامترهای مختلفی بستگی دارد یکی از مهمترین این پارامترها متراژ کل واحد مورد نظر است بدین منظور جهت مشاوره در خصوص انتخاب ظرفیت مناسب برای واحد مسکونی با شرکت تهویه نوین ایرانیان تماس حاصل فرمایید.
با توجه به ظرفیت دستگاه ها می تواند برق ورودی تک فاز سه فاز باشد دستگاه های ۳۶۰۰۰ به بالا سه فاز می باشند دستگاه‌های ۳۶۰۰۰ و کمتر از آن تک فاز می باشد البته دستگاه‌های فوق را می‌توان به صورت سه فاز نیز تولید نمود.
دمای سطح خارجی کانال تهویه هنگامی که دستگاه داکت اسپلیت در حالت سرمایش کار می کند بسیار پایین است و هوای مرطوب اطراف کانال پس از تماس با سطح کانال چگالیده شده و قطرات آب روی سطح کانال تشکیل می شود که باعث می شود سقف خیس گردد به همین دلیل برای جلوگیری از تشکیل این قطرات آب سطح کانال را عایق می کنند از طرفی این عایق از صدای هوای در گردش در کانال جلوگیری می کند و باعث می شود صدای کارکرد دستگاه کاهش یابد.
رطوبت هوا هنگام عبور اواپراتور دستگاه باعث ایجاد قطرات آب می گردد که این قطرات در سینی درین جمع می شود و از یونیت داخلی دستگاه خارج می شود.
برای ساختمان های با این متراژ سیستم چیلر یا سیستم VRF پیشنهاد می گردد که می توان از پنل های داخلی متنوعی در محیط استفاده کرد.
از نظر امکان آسایش و تامین دماهای مختلف در هر یک از فضاهای موجود مینی چیلر برتری دارد ولی از نظر از هزینه اولیه داکت اسپلیت نسبت به مینی چیلر بسیار ارزان تر است . مینی چیلر محدودیت کمتری نسبت به داکت اسپلیت در طراحی داخلی و معماری ساختمان دارد مینی چیلر صدای کمتری در مقابل داکت اسپلیت ایجاد می کند مصرف برق هر دو تقریباً یکسان است.
در سیستم های داکت اسپلیت اکثراً یونیت داخلی داکت اسپلیت را در داخل واحد نصب می کنند و بعضی اوقات به علت نصب غیر اصولی صدای زیادی در واحد ایجاد می کند که در سیستم مینی چیلر اینگونه نمی باشد و فن کویل های موجود در واحد صدای بسیار کمتری ایجاد می کند.
فن کویل ها مدل های مختلفی دارند و به همین علت شدت صدای تولیدی هر یک با توجه به سرعت و دوره های مختلف آن متفاوت است ولی به طور کلی صدای ایجاد شده در فن کویل ها نسبت به داکت اسپلیت کمتر می باشد.
داکت اسپلیت سیستمی است که در کل فضای قابل تهویه را به دمای یکسان می رساند و امکان آنکه در هر یک از فضاهای واحد دمای متفاوتی را داشته باشیم را ندارد اما فن کویل این امکان را به ما می دهد که هر یک از فضاهای موجود در واحد دارای دماهای مختلف باشد.
داکت اسپلیت دارای ارورهای گوناگونی است و برای آن که مشکل حل گردد باید با مرکز خدمات پس از فروش شرکت تماس گرفته شود.
به اشتراک گذاری
84

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین نوشته ها

  •  هواساز ۱۲۵۰۰ cfm
  • چیلر 60 تن تبرید دو مدار 4 کمپرسور با plc
  • هواساز 3000 CFM
  • یونیت هیتر بخار با ظرفیت 450000 BTU/h
  • خرید کمپرسورهای اسکرو برند بیتزر سری CS (سری کامپکت)

مقالات پربازدید

  • تعریف تبرید
  • محاسبه ظرفیت چیلر
  • مصرف برق چیلر
  • قیمت مینی چیلر آپارتمانی
  • تفاوت اسپلیت و داکت اسپلیت

محصولات

  • چیلر
  • مینی چیلر
  • فن کویل
  • هواساز
  • داکت اسپلیت
  • سیستم VRF
  • برج خنک کننده
  • پکیج روفتاپ
  • پکیج مخابراتی
  • کولر تابلوبرق

سایر محصولات

  • چیلر آب خنک
  • چیلر هوا خنک
  • چیلر سفارشی
  • چیلر فری کولینگ
  • مینی چیلر خانگی
  • مینی چیلر صنعتی
  • داکت اسپلیت اینورتر
  • داکت اسپلیت غیر اینورتر
  • فن کوئل زمینی

درباره تهویه رویا نوین ایرانیان

شرکت تهویه نوین ایرانیان با استفاده از دانش امروزی و تجربیات گذشته خود توانسته تا در عرضه و فروش سیستم های تهویه (سیستم های سرمایشی و گرمایشی) با لطف ایزد منان بسیار موفق باشد.

همچنین تهویه نوین ایرانیان با توجه به مشتری مداری و جلب رضایت مشتریان خود بالاترین ارزش را برای مشتریان خود قائل بوده و تا حد امکان خدمات بسیار عالی ای را برای مشتریان خویش فراهم می آورد

اطلاعات تماس

آدرس : تهران – میدان آرژانتین – خیابان بیهقی – خیابان هشتم شرقی – پلاک ۳ – طبقه دوم

ساعت کاری:‌ شنبه تا چهارشنبه ۸.۳۰ الی ۱۶.۳۰ , پنج شنبه ها تعطیل

شماره تماس ۱ : ۸۸۵۰۱۲۱۲
شماره تماس ۲ : ۸۸۷۳۲۹۲۴
واتساپ : ۷۳۳۹۴۱۴-۰۹۳۰
تلفن همراه : ۷۳۳۹۴۱۴-۰۹۳۰

نماد اعتماد الکترونیکی

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به شرکت تهویه رویا نوین ایرانیان می باشد.
پیام جدید
1
مشاوره خرید تهویه نوین
آماده ارائه مشاوره خرید هستیم!
ارسال پیام