برای کسب آگاهی بیشتر در مورد سیستم VRF با ما همراه باشید.
سیستم VRF دارای الزامات پیچیده نصب و راه اندازی می باشد و اجرای این سیستم نیاز به تخصص کامل دارد همچنین نشت مبرد در این سیستم باعث هزینههای بسیار زیاد برای راه اندازی مجدد می گردد.
آپارتمان های مسکونی ، ویلاها ، ساختمان های اداری ، مدارس ، دانشگاه ها ، سوپرمارکت ها و مراکز خرید ، هتلها ، رستوران ها و....
ابتدا باید به برند تولید کننده سیستم VRF توجه نمود که دارای کیفیت مناسب باشد همچنین باید توجه نمود که سیستم VRF خریداری شده دارای تکنولوژی های روز باشد . برای خرید باید ابتدا با کارشناسان و متخصصان مشورت نمود و با توجه به نقشه ها و بازدیدهای انجام شده سیستم VRF مناسب با واحد مورد نظر را انتخاب نمود . همچنین باید به قیمت ، کیفیت تجهیزات ، مصرف انرژی و خدمات پس از فروش نیز توجه شود.
در وی آر اف های برقی با کمک انرژی الکتریکی گرمای مورد نیاز محیط را در فصول سرد تامین می شود . با توجه به هزینه زیاد برق در ایران استفاده از بخش گرمایش سیستم های VRF برقی در مناطق سردسیر از نظر اقتصادی قابل قبول نیست و بهتر است از یک سیستم مکمل گرمایشی در کنار سیستم VRF استفاده شود همچنین در مناطق سردسیر و فصول سرد معمولاً نمی توان دمای آسایش مورد نیاز را توسط سیستم VRF به دست آورد.
برای نصب و استفاده از سیستم VRF باید از استانداردهای خاصی پیروی کرد یکی از این استاندارد ها فاصله بین یونیت خارجی با یونیت داخلی می باشد . به همین دلیل نمیتوان از سیستم VRF در برج های بلند استفاده نمود زیرا فاصله پشت بام که محل قرارگیری یونیت خارجی است تا طبقات پایین برج که محل قرارگیری یونیت های داخلی است بسیار زیاد است.
سیستم انبساط مستقیم DX زیرا مبرد سردی که در خروجی یونیت خارجی VRF قرار دارد به داخل ساختمان منتقل می شود و با گردش درون یونیت های داخلی که بسیار شبیه به فن کویل ها و انواع آن می باشد عمل سرمایش را انجام می دهند.
این دو سیستم مشابه یکدیگر هستند و در واقع VRV علامت تجاری دستگاه های ساخت شرکت دایکینگ می باشد زیرا این شرکت برای نخستین بار این سیستم را اختراع کرده است.
سیستم VRF را میتوان در همه شرایط آب و هوایی مورد استفاده قرار داد و بازده این دستگاه کاهش محسوسی در این شرایط آب و هوایی ندارد بر خلاف بعضی از سیستم های دیگر تهویه که نمیتوان آنها را در مناطق مرطوب استفاده کرد.
چیلر نیاز به اپراتور دارد در حالی که سیستم VRF به اواپراتور نیاز ندارد . برای بررسی سیستم VRF کافی است دو بار در سال بازرسی شود در حالی که سیستم چیلر نیاز به تعمیر و نگهداری دارد در سیستم چیلر آب به عنوان سیال کار می کند ولی در سیستم VRF دارای جریان مبرد است . سیستم VRF دارایی سرمایش و گرمایش همزمان است ولی در سیستم چیلر گرمایش به موتورخانه یا پکیج نیاز دارد . در چیلر کنترل دقیق دما امکان پذیر نمی باشد ولی در سیستم VRF دما به صورت دقیق تر کنترل می گردد . سیستم VRF برای فضاهای بسیار بزرگ یا ساختمان های بسیار بلند مناسب نمی باشد ولی سیستم چیلر این محدودیت ها را ندارد.