چیلرهای 40 تن، از سیستم های بسیار مهم در تهویه مطبوع و صنعت برای ایجاد برودت مورد نیاز می باشند. این چیلر ها، با استفاده از سیکل تبرید تراکمی، حرارت را از آب دریافت می نمایند و آب سرد به وجود آمده را در تجهیزاتی چون هواساز و فن کویل، استفاده می کنند. حرارت دریافتی از آب می تواند به محیط منتقل شود و یا برای ارتقای راندمان دستگاه، جهت مصارف گرمایشی در ساختمان به کاربرده می شود.
جهت مشاوره و خرید چیلر 40 تن با ما تماس بگیرید.
چیلرهای 40 تن، از انواع چیلر ها هستند که ظرفیتی برابر با 40 تن تبرید دارند که برای تولید آب سرد مورد نیاز، جهت تولید برودت ساختمان ها با کاربری های مختلف و همچنین، تولید سرمایش در صنایع مختلف استفاده می شوند.
بیشتر بخوانید: فن کوئل ایستاده
قیمت این نوع چیلر ها، به عوامل مختلفی بستگی دارد که در زیر، به برخی از آنها اشاره شده است:
چیلر های 40 تن موجود در بازار، علاوه بر موارد ذکر شده، با توجه به برند دستگاه و نیز ویژگی های مختلف آن، قیمت های متفاوتی دارند که در زیر قابل مشاهده می باشد.
برای انتخاب مناسب ترین نوع این چیلر ها برای ساختمان خود، با مهندسین مجرب شرکت تهویه نوین مشورت فرمایید. مهندسین شرکت تهویه نوین، بهترین و مناسب ترین دستگاه متناسب با نیاز و نوع کاربری ساختمان را به شما معرفی می نمایند.
جهت سفارش خرید و آگاهی از قیمت های به روز شده این دستگاه ها، با بخش فروش تماس حاصل فرمایید.
چیلرهای 40 تن، ویژگی ها و مزایای بسیاری دارند. وجود این ویژگی و مزایا، باعث شده است که از این چیلرها در تهویه مطبوع و صنعت، به صورت گسترده ای استفاده شود. در ادامه، به مشخصات اصلی آن ها اشاره شده است:
چیلرها، از انواع مختلفی تشکیل شده اند. چیلر تراکمی 40 تن، یکی از انواع دسته بندی چیلر ها می باشند که به علت سیکل عملکردی، آن را به نام چیلر تراکمی می خوانند. این نوع چیلر، از سیکل تبرید تراکمی استفاده می نماید. چیلرهای تراکمی 40 تن، شامل چهار جز اصلی می شوند که این اجزا شامل کمپرسور، کندانسور، اواپراتور و شیر انبساط است.
از چیلرهای تراکمی 40 تن، جهت تولید برودت مورد نیاز برای تهویه مطبوع و صنایع استفاده می گردد. آب سرد تولیدی توسط چیلر تراکمی 40 تن، برای تولید سرمایش در دستگاههایی مانند فن کویل و هواساز، مورد استفاده قرار می گیرد. کمپرسور داخلی چیلر 40 تن، مانند باقی چیلر ها از انرژی الکتریکی یا برق استفاده می نماید.
چیلرهای تراکمی 40 تن، بر اساس نوع کندانسور به کار گرفته شده در آنها نیز، تقسیم بندی می شوند که چیلرهای شامل کندانسور آبی، چیلر های تراکمی 40 تن آب خنک و چیلر هایی که از کندانسور هوایی استفاده میکنند، چیلرهای تراکمی 40 تن هواخنک شناخته می شوند. چیلر تراکمی آب خنک که در ظرفیت 40 تن تبرید می باشد، در مقایسه با چیلرهای تراکمی 40 تن هوا خنک از راندمان بالاتری برخوردار است و از دوستداران محیط زیست می باشد.
این سیستم های تهویه، از انواع مختلفی تشکیل شده اند. چیلر ها، بر اساس نوع کندانسور به دو دسته یا چیلرهای 40 تن آب خنک و چیلرهای 40 تن هوا خنک تقسیم میشوند.
بر اساس نوع کمپرسور به کار گرفته شده در این چیلر ها، آن ها شامل سه دسته ی چیلر اسکرال 40 تن، چیلر اسکرو 40 تن و چیلر رفت و برگشتی 40 تن نیز می گردند.
کاربرد این چیلر ها در ساختمان ها و صنایع، با هدف ایجاد تهویه مطبوع و برودت مورد نیاز می باشد. از آن ها در پروژه هایی که نیاز به ظرفیت 40 تن دارند، استفاده می گردد که در ادامه به معرفی برخی از آنها پرداخته شده است.
مزایا و ویژگی های چیلر های 40 تن، بسیار می باشند. وجود این ویژگی و مزایا، موجب گشته است که این نوع از چیلر در تهویه مطبوع و صنعت، مورد توجه قرار گیرد. در ادامه، به معرفی برخی از این ویژگیها پرداخته شده است.
مهم ترین نکته پس از نصب و راه اندازی این تجهیزات، نگهداری آن می باشد که تاثیر به سزایی بر راندمان چیلر دارد. این نوع چیلر ها، مانند تمامی وسایل، پس از استفاده در چندین دوره افت راندمان را تجربه می نماید. لذا، نیاز است که عملکرد تجهیزات و دستگاه چیلر، به وسیله ی بازرس مجرب مورد بازبینی قرار گیرد. این بازدید ها معمولا در دوره های هفتگی، ماهانه و سالانه انجام میگیرند تا مشکلات فنی چیلر، شناسایی و رفع می گردد. نکات مهم در نگهداری چیلر، به شرح زیر می باشند.
1) بازبینی و تعمیر تجهیزات
2) بررسی میزان افت عملکرد
3) کنترل فشار و دما در سیستم
4) بررسی قطعات الکتریکی چیلر
5) بررسی و آزمایش روغن کمپرسور
6) تمیز نگه داشتن لوله های داخلی دستگاه
7) پایین نگه داشتن دمای آب ورودی به کمپرسور برای افزایش کارایی چیلر
8) رفع سختی آب تغذیه برج خنک کننده و کنترل سختی آب گردشی در کندانسور آب خنک
و …
فشار و حرارت چنین چیلر هایی، باید در زمان نگهداری و بازرسی یادداشت شوند تا بتوان راندمان دستگاه را بر اساس نتایج، ارتقا بخشید.
این نوع چیلر ها، از امکانات و ویژگی های مختلفی برخوردارند که در زمان خرید، این ویژگی ها را باید مورد توجه قرار داد. در زمان خرید، باید به امکانات و تکنولوژی های به کار گرفته شده توسط شرکت تولیدی توجه نمود و بر اساس نیاز پروژه و ساکنین، آنها را سفارش داد.
قبل از خرید چیلری با چنین ظرفیت، باید از ظرفیت مورد نیاز برای ساختمان، آگاهی داشت. به همین دلیل، باید نقشه های ساختمان را برای مهندسین و کارشناسان مجرب شرکت تولید کننده ارسال نمود تا با دقت بالایی ظرفیت ساحتمان را محاسبه نمایند. در حین خرید علاوه بر برند و ظرفیت دستگاه، باید به گارانتی و خدمات پس از فروش آن توجه داشت.
در زمان خرید نیز تمامی ویژگی و پارامتر ها و تجهیزات مورد نیاز را با کارشناسان فروش مطرح نمایید تا متناسب با بودجه مالی خود، ارائه بهترین مشاوره را در این راستا به شما داشته باشند تا بهترین دستگاه را خریداری نمایید.